Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Kodeks żywnościowy : wytyczne Dobrej Praktyki Higienicznej : (wersja angielsko-polska) = Codex alimentarius/ tł. Małgorzata Wiśniewska.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: English, Polish Publication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004.Description: 97 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371878869
Other title:
  • Codex alimentarius
  • Wytyczne Dobrej Praktyki Higienicznej
Subject(s):

Na s. 7: Zalecany Międzynarodowy Kodeks Praktyki - ogólne zasady higieny żywności CAC/RCP 1-1969, rev. 3 (1997) wraz ze zmianami z roku 1999.

Tekst równol. ang. i pol.

Wiśniewska, Małgorzata
  • Field of activity: Zarządzanie jakością.
  • Field of activity: Zarządzanie środowiskiem.
  • Field of activity: Zarządzanie.
  • Associated group: Uniwersytet Gdański. Wydział Zarządzania.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2004010909

  • VIAF ID: 162403764