Kodeks żywnościowy : wytyczne Dobrej Praktyki Higienicznej : (wersja angielsko-polska) = Codex alimentarius/ tł. Małgorzata Wiśniewska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371878869
- Codex alimentarius
- Wytyczne Dobrej Praktyki Higienicznej
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 11 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000059358 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147341 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000059066 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na s. 7: Zalecany Międzynarodowy Kodeks Praktyki - ogólne zasady higieny żywności CAC/RCP 1-1969, rev. 3 (1997) wraz ze zmianami z roku 1999.
Tekst równol. ang. i pol.