Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ gotowania i mrożenia nasion soczewicy (Lens culinaris) na wartość odżywczą i zawartość związków biologicznie aktywnych / Małgorzata Piecyk, Monika Łodyga, Elwira Worobiej.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Wybrane aspekty oceny jakości surowców, dodatków i produktów żywnościowych Strony 183-194 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 553 (2010), strony 183-194
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 190-192.

Streszczenie angielskie.

Łodyga, Monika.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122192

  • VIAF ID: 105145304377778571447
Worobiej, Elwira.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122192

  • VIAF ID: 316018242