Baner ze zdjęciem biblioteki

Analiza porównawcza systemów wentylacji stosowanych w zakładach gastronomicznych = Comparative analysis of the ventilation systems used in gastronomy facilities / Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska, Beata Bilska, Marta Markowicz.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Other title:
  • Comparative analysis of the ventilation systems used in gastronomy facilities
In: Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania Strony 566-575
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Zawiera ilustrację.

Bibliografia na stronach 574-575.

Streszczenie angielskie.

Tomaszewska, Marzena
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 249521115
Bilska, Beata
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 249741738
Markowicz, Marta