Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

HACCP w systemie bezpieczeństwa żywności i ochrony zdrowia / Halina Turlejska, Lucjan Szponar, Urszula Pelzner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace IŻŻ ; nr 98Publication details: Warszawa : Instytut Żywności i Żywienia, 2000.Description: 88 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386060379
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147372 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000059787
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 07 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000059573
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 37 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000059574
Total holds: 0

Bibliogr. s. 80-81.

Streszcz. ang.