HACCP w systemie bezpieczeństwa żywności i ochrony zdrowia / Halina Turlejska, Lucjan Szponar, Urszula Pelzner.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386060379
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147372 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000059787 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 07 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000059573 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 37 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000059574 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 80-81.
Streszcz. ang.