Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016.Opis: 714 s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375836653
Tematy:

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik dla studentów kierunków związanych z gastronomią i hotelarstwem, technologią żywności i żywieniem człowieka, żywieniem człowieka i oceną żywności oraz dietetyką, także dla pracowników zakładów gastronomicznych.

Czarniecka-Skubina, Ewa.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 163390292
Jaworska, Danuta
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 313531104
Kajak-Siemaszko, Katarzyna.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 316023985
Kowalczuk, Iwona.
  • Obszar działalności: Ekonomia.
  • VIAF ID: 166743437
Rutkowska, Jarosława.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 311138585
Tomaszewska, Marzena
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Żywienie.
  • VIAF ID: 249521115
Wachowicz, Ingrid.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 316024043
Kmiecik, Dominik.
Latoch, Agnieszka.
  • Obszar działalności: Nauczanie akademickie.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Żywność.
  • Obszar działalności: Mięso.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013025500

  • ORCID: 0000-0002-4266-2286
  • VIAF ID: 316024061
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878

Stasiak, Dariusz
  • Obszar działalności: Nauczanie akademickie.
  • Obszar działalności: Żywność.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013025500

  • ORCID: 0000-0002-6172-3013
  • VIAF ID: 249500746
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877