Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375836653
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 04 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000139087 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 156214 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000139057 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 11 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139890 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik dla studentów kierunków związanych z gastronomią i hotelarstwem, technologią żywności i żywieniem człowieka, żywieniem człowieka i oceną żywności oraz dietetyką, także dla pracowników zakładów gastronomicznych.